Aktualno

Samo kontinuirano učenje osigurava osobni i profesionalni rast. U tu svrhu pripremili smo za vas različita predavanja, radionice i aktivnosti na kojima možete sudjelovati i tako ulagati u vlastiti razvoj. Radionice se održavaju u malim grupama kako bismo vam osigurali ugodnu i podržavajuću atmosferu.

Ukoliko vam ne odgovaraju termini ili ne želite raditi u grupi, nudimo vam i individualni rad koji osigurava puno brže rezultate, u terminima i uvjetima koji su u potpunosti prilagođeni vama.

Božićne sretne misli – radionica

Radionica je prilika da izraziš svoju zahvalnost kroz kartice sretnih misli koje ćeš sama nacrtati, izrezati, obojati i ispisati.
Read More
samosabotaža - kako prestati

“Kako prestati sa samosabotažom?” – predavanje

Kroz prepoznavanje načina na koji sami sebe sabotiramo možemo postati svjesniji sebe, zadovoljniji svojim životom, sretniji i produktivniji.
Read More

PQ program za osobni i profesionalni razvoj

Individualni rad na osobnim ili poslovnim temama usmjeren prema ostvarenju postavljenog cilja, prema metodologiji Pozitivne Inteligencije
Read More

“Od ideje do biznisa” – radionica

Radionica je usmjerena prema istraživanju i razradi ideje kojom ćete pokrenuti samostalni posao kao jedini ili dodatni izvor zarade.
Read More

“Ljubav prema sebi” – radionica

ISKUSTVENA RADIONICA u kojoj kroz Points of You alate i kognitivne tehnike osvještavamo svoje kapacitete, učimo reći NE, zauzeti se za sebe i voljeti sebe...
Read More
grupni coaching

Coaching grupa

Grupa za osobni razvoj je grupni coaching gdje svaka osoba radi na razvoju vlastitih kapaciteta i postizanju ciljeva, a uz podršku grupe i kreativno stvaranje.
Read More
1 2