Coaching grupa

Coaching crtaonica za osobni razvoj je grupni coaching gdje svaka osoba radi na razvoju vlastitih kapaciteta i postizanju ciljeva, a uz podršku grupe i kreativno stvaranje.

Crtanje je aktivna meditacija i kroz crtanje možemo izraziti naše nesvjesno koje nas sprečava da bismo napredovali i razvijali se u osobnom i poslovnom smislu. Ali isto tako, osim prepoznavanja što nas koči, možemo utjecati i na pokretanje pozitivnih promjena.

“Proces ostvarenja tvojih snova započinje u trenutku kada otkriješ o čemu doista sanjaš” – Debbie Ford

Rad u grupi i razmjena iskustva u sigurnom ozračju omogućit će vam da:
-aktivno radite na osobnom razvoju
-(dodatno) razvijate svoje vještine za uspjeh u životu i u poslu
-razvijate svoje potencijale koji su vam bili skriveni ili se do sad niste njima bavili
-prevladate prepreke koje vas sprečavaju da napredujete
-poboljšate koncentraciju i razvijate kreativnost
-stvorite bolji odnos prema sebi i prema drugima
-ostvarite svoje želje i ciljeve

Rad u grupi je formiran kao grupni coaching proces gdje svatko radi na svojim ciljevima ali ima podršku grupe i kroz zajednička iskustva se razvija.
Radi se u grupi do 5 osoba, u ukupno 6 dvosatnih termina, jednom tjedno. Nakon popunjavanja grupe nije se moguće uključiti u grupu koja je već krenula. Grupa radi u zatvorenoj i podržavajućoj atmosferi i polaznici bi trebali sudjelovati u svim terminima.

Crtaonica je nastala nakon niza radionica crtanja, kao kombinacija tehnika koje voditeljica koristi u svom redovnom radu i povratnih informacija crtača. Ispirirana tehnikama Metode Fraktalnog crtanja, psihoterapijskog pristupa (Transakcijska Analiza), Grafologije, NLP i coaching pristupa i antistres tehnikama.

Prijavite se na: Coaching grupa