“Ljubav prema sebi” – radionica

Umorni ste od udovoljavanja drugima, imate osjećaj da nitko ne vidi i ne čuje vaše potrebe, nikad niste na prvom mjestu… Nikako da se odmorite, umirite i posvetite sebi…
Ne kažete NE kada nešto ne želite ili ne možete, prilagođavate se, pa na kraju preuzimate na sebe poslove koji i nisu vaši ili su više nego možete odraditi. Kolege i nadređeni, obitelj, prijatelji – svima ste tu za pomoć i podršku, a vaše su želje i potrebe na čekanju.
Odgajani smo, posebno žene, tako da se pobrinemo za druge i zatomimo svoje potrebe. Zato preuzimamo poslove svojih kolega i nadređenih, nije nam teško dići se ranije i zaspati kasnije, ne ulazimo u konflikte i ne zauzimamo se za sebe.
A na kraju, nitko to ne cijeni, ne poštuje, čak i ne primjećuje. Na kraju dana ostajemo same, neshvaćene i umorne i osjećamo se loše. Premorene smo i u nedostatku energije.
 
Ako ste se našli u ovim situacijama barem jednom, ili je to vaša svakodnevnica, vrijeme je da okrenete novi list.
 
Ljubav prema sebi je ISKUSTVENA RADIONICA u kojoj kroz Points of You alate i kognitivne tehnike osvještavamo svoje kapacitete, učimo reći NE, zauzeti se za sebe i voljeti sebe uz to što volimo druge. Učimo kako se osjećati dobro kad kažemo NE i postavimo granice, te kako biti dobro sa sobom.
Gradeći dobar odnos sa sobom, gradimo i dobre odnose sa drugima.

Prijavite se na: “Ljubav prema sebi” radionica