Prvi korak do većeg zadovoljstva

Pozitivna inteligencija

Dosta je sabotiranja samih sebe, vrijeme je da u potpunosti iskoristite svoj puni potencijal.

Pozitivna Inteligencija vodi vas prema ispunjavajućim odnosima, boljem performansu, te zadovoljnijem i sretnijem životu.

Izmjerite svoju mentalnu snagu i saznajte koliko dobro koristite svoj potencijal, a koliko sami sebe sabotirate.

Kako sabotiramo sami sebe?

Da bi ojačali svoju mentalnu snagu i učvrstili Pozitivnu Inteligenciju, važno je prepoznati i oslabiti Sabotere koji unose negativne emocije u naše ponašanje, razmišljanje i uvjerenja. Saboteri uzrokuju stres, anksioznost, manjak samopouzdanja, krivnju i nezadovoljstvo.

„Mudrac“ koji živi u drugim dijelovima mozga od Sabotera može se uspješnije nositi sa svakodnevnim izazovima. Aktivirajte i osnažite pozitivne emocije kao što su empatija, znatiželja, kreativnost, mir i fokus. Osjećat ćete se bolje, povećati svoj osobni učinak i biti općenito sretniji i zadovoljniji u životu i odnosima.

Testiranja provedena na više od 500.000 sudionika pokazala su zapanjujuće rezultate
 • Veći učinak uz manje uloženog truda
 • Manje stresa, više zadovoljstva i sreće, lakše nošenje s izazovima
 • Bolji odnosi i više povjerenja, učinkovitije rješavanje konflikata

 

0%
Povećana prodaja
0%
Bolji učinak rada
0X
više kreativnosti
0%
Povećanje općeg zadovoljstva
Pozitivna Inteligencija se može izgraditi i povećati

Uz prepoznavanje svojih Sabotera, važno je i razvijati pozitivne osobine (PQ mozak ili Mudraca) kao što su empatija, kreativnost i inovativnost, istraživački duh…

PQ trening traje 6 tjedana kroz koje ste korak po korak vođeni aplikacijom i podrškom coacha, i uključuje:

 • 1x video tjedno (60min)
 • 1x coaching sastanak tjedno
 • Besplatna interaktivna aplikacija
 • Vođene vježbe (3x dnevno po 2min)
 • Dodatne vježbe za brže rezultate
 • Dnevno praćenje rezultata
 • Pristup PQ zajednici za razmjenu iskustava

Rezultati su vidljivi već nakon 6-8 tjedana kroz MR snimke mozga u povećanju aktivnosti u području PQ mozga (Mudrac) i smanjenju aktivnosti mozga u dijelu za preživljavanje (Saboteri).

PQ trening aplikacija - prijava

Drago nam je što ste zainteresirani za naš 6-tjedni program PQ trening. Želite li se odmah uključiti, molimo vas da ostavite svoje kontakte kako bismo vam proslijedili ponudu i uputili u sve potrebno ili ispunite formu i saznajte sve što vas interesira o Pozitivnoj Inteligenciji i programu.  *sadržaj na ovoj stranici je intelektualno vlasništvo Shirzad Chamine i PositiveIntelligence.com. Shirzad Chamine, profesor na sveučilištu Stanford prepoznao je PQ kao koncept za osobni i profesionalni razvoj i razvio program Positive Intelligence. Učinkovitost koncepta je potvrđena brojnim istraživanjima iz područja neuroznanosti, pozitivne psihologije, kognitivno-bihevioralne terapije i performance managementa, te testiran na preko 500.000 sudionika.